Enter your keyword

Levering & Returnering af varer

Levering
Ordre hos Lumina leveres med GLS eller Post Danmark til den ønskede leveringsadresse eller til den valgte pakkeshop.
Normalt ekspederes din ordre indenfor to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks eller GLS’s forsendelses tider.

Fortrydelsesret
Bestillinger hos Lumina er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen pr. mail. En fortrydelse af købet kan kun ske, ved at forbrugeren giver udtrykkelig besked om, at han ønsker at fortryde. I de tilfælde, hvor du som forbruger ikke henter pakken i den aftalte Pakkeshop, og den uafhentet pakke derfor kommer retur til Lumina, er det vigtigt at være opmærksom på, at dette ikke kan betragtes som en fortrydelse af købet fra kundens side.

Retur adresse:

Danmare
Askemosevejen 14.
3200 Helsinge

Når du returnerer de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb eksklusiv fragt. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker gennem tilbageførsel til det kreditkort, du har betalt med ved bestilling af varerne, eller mobilepay. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.